HÍVJON, SEGÍTEK (8-18)
+36 30 949 3316
Cart0Item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Évszám üvegkép Évszám üvegkép
 • Évszám üvegkép Évszám üvegkép
 • Évszám üvegkép Évszám üvegkép
 • Évszám üvegkép Évszám üvegkép

Ez történt ebben az évben

Gyors áttekintés

Egy testre szabott ajándék. Az Ön által kiválasztott évszám legfontosabb eseményeit csokorba gyűjtjük és hozzáadjuk a megajándékozni kívánt személy nevét és születési dátumát. Egy rendkívül dekoratív grafikával díszítjük.
Választható évek: 1900-2000

3 950 Ft

Elérhetőség: Vásárolható

Ha nem lánccal szeretné a falra akasztani a képet, akkor ajánlom az átlátszó tükörrögzítő szettet. A kép sarkainál kell a falhoz erősíteni a műanyag alkatrészeket. Ezután beültetni. Akkor javasoljuk, ha végleges helyet szemelt ki a képnek. Bővebben a termék leírásnál.

* Kötelező kitölteni

3 950 Ft

Részletek

A festékréteget beleégetjük az üvegbe, ezáltal tartós, időtálló képet kapunk. Nem fólia, nem matrica! Az üveg réz szegéllyel és lánccal lesz ellátva.

Méretválaszték: 21x30 cm (2mm-es üveg), vagy 30x41 cm (3 mm-es üveg)
Tisztítás: puha ronggyal
Ajánlott elhelyezés: Világos falra ajánlom.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az új Fogyasztóvédelmi rendelet külön kezeli az egyedi, személyreszabott megrendeléseket az elállás vonatkozásában! Bővebben az ÁSZF menüpontban.

A teljesítéssel kapcsolatban email-t fog kapni. A határidők eltérhetnek az általánostól.

További információk

CSZ evszam_001
Kép mérete: 21 x 30 cm (2mm), 30 x 41 cm (3mm)

Termék címkék

Mások ezekkel a címkékkel látták el ezt a terméket:

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Csak regisztrált látogatók írhatnak véleményt. Kérem, Jelentkezzen be vagy Regisztráljon

Részletes tudnivalók az üvegképekkel kapcsolatban:

Felhelyezés a falra: Fóliázva adjuk át a képet. A lánc felőli oldal néz előre, értelemszerűen a másik simul a falra! Eltérő kiszerelés esetén az elülső oldalt jelöljük. Természetesen a fóliát el kell távolítani.


Kiszerelés, felfüggesztés:
1. Az alapkiszerelés réz szegéllyel, lánccal és antikolt akasztó-idommal történik.
2. Átlátszó tükörrögzítő szett. (Tudnivalók: Igényel egy kis műszaki ismeretet. A négy tartó fület tiplik és csavar segítségével kell a falhoz erősíteni. Ezután a képet felülről becsúsztatni a sínbe. A két alsó fül tartja a képet, a két felső az oldalra történő elmozdulást akadályozza meg.) Modernebb képekhez, és ott ajánljuk, ahol végleges helyet szemeltek ki a számára, mivel falfúrással jár.


Tisztítás: A festék bele van égetve az üvegbe. Ajánlott mód a tisztításra, a puha rongy. A festékes oldala oldószerrel és súrolással, vagy karcolással megsérthető.
Kérem, úgy bánjon vele, mint egy festménnyel! Ne kapargassa, dörzsölje, fényezze a festékes oldalát. A láncot, ill. a felfüggesztést ne rángassa, ne feszegesse.

usb csatlakozó

Tápellátás: USB csatlakozó. Csatlakoztatható bármely USB eszközhöz, valamint mobiltöltő fejhez. (Ezen keresztül a konnektorhoz.)

LED lámpa jellemzői:
Tápfeszültség: USB 5V
Teljesítmény: 3W (Megfelel egy 40W-os izzó fényerejének)
Várható élettartam: 20.000 üzemóra

A hangulatlámpa teteje (sapka) nincs fixen rögzítve az üvegképekhez, csak rápattintva és belecsúsztatva. Az esetleges izzócserénél felfelé kell leemelni róla. Ezért mozgatáskor, portörlés esetén, ne csak a tetejét fogjuk meg! A helyes fogás: egyik kézzel a tetejét, a másik kézzel az alját.
A kis teljesítmény-felvétel miatt számottevő melegedés nem tapasztalható. A hálózati adapter megegyezik a szokványos mobiltelefon töltő fejjel, ami minden háztartásban megtalálható. De amennyiben kéri, külön is tudok adni hozzá. De nem tartozék!!

A webáruház csak magyarországi címre vállal teljesítést! Személyes átvételre lehetőség van, mert nagyon sokan kérték a kedves vásárlók közül. Cím: 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 40-41. Kérem, vegyék figyelembe, hogy a megadott címen nem üzlet, vagy bemutatóterem található.

A szállítási költség mértékénél  kérem vegyék figyelembe, hogy törékeny termékről van szó és a futárcég jelentős felárat számol fel! Igyekszem a legkedvezőbb ajánlatot adó céggel szerződni.
Ha a megrendelés eléri, vagy meghaladja a 40.000,- Ft-ot, a házhozszállítás ingyenes. A pénztárban a megfelelő szállítási mód mértéke 0,- Ft-ra változik. Kivételt képez, ha utánvételt választ.

A teljes szállítási idő: termék elkészítése (1-5 munkanap) + kézbesítési idő

 1. A megrendelés leadása után a termék személyes átvétele, vagy postára adása 1-5 munkanap múlva lehetséges.
 2. A kívánt szállítási módot a vásárló a pénztárban kiválasztja.
 3. Az összeg függ a termék(ek) súlyától, így a legalsó értéket jeleztük.
 4. A termékek szállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
 5. A csomagok törékenyként, értékbiztosítással vannak feladva.
 6. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetében vegyenek fel jegyzőkönyvet.
 7. Töréskár elenyésző esetben szokott előfordulni, de nézzük, mi a teendő ha a termék sérülten érkezik meg? Első lépésben hívjon minket telefonon, vagy küldjön emailt.

- Foxpost: A terméket és a csomagot fényképezze le, több nézőpontból. On-line nyújtsa be a panaszt, csatolva a fotókat.
- MPL: Bármelyik postahivatalban felvehető jegyzőkönyv. Az átvételt követő három napon belül! A csomagot a tartalommal és a csomagolóanyagokkal együtt le kell adni vizsgálatra. Ügyintézési idő 30 napon belül. A posta a számlaértéket szállítási díjjal együtt jóváírja a megadott bankszámlára.

Fontos: A vásárló a fuvarcég, vagy a webáruház részéről kártalanítva lesz!!

Szállítási módok:
Lehetséges fizetési módok:
Személyes átvétel (ingyenes)
Készpénz, Barion kártya elfogadás, PayPal, banki átutalás
MPL üzleti csomag, házhoz, törékenyként, utánvétellel (3250,- Ft-tól) Kézbesítési idő: 1-2 nap
Készpénz
MPL üzleti csomag, törékenyként, postán maradó (2460,- Ft-tól) Kézbesítési idő: 1-2 nap
PayPal, Barion, banki átutalás
MPL üzleti csomag, törékenyként, postán maradó, utánvétellel (2870,- Ft-tól) Kézbesítési idő: 1-2 nap
Készpénz
MPL üzleti csomag, házhoz, törékenyként (2800,- Ft-tól) Kézbesítési idő: 1-2 nap
PayPal, Barion kártya elfogadás, banki átutalás
Magyar Posta csomagautomata, törékenyként (1660,- Ft-tól) Kézbesítési idő: 1-2 nap
PayPal, Barion kártya elfogadás, banki átutalás
Foxpost csomagterminál, 3-5 munkanap (990,- Ft)
PayPal, Barion kártya elfogadás, banki átutalás

A 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet az irányadó, kiegészítve a kormány 270/2020. (VI. 12.). számú rendeletével ill. 18/2020. (VI. 12.) ITM rendeletével (Bővebben)

Jótállás:

Hibás teljesítés esetén az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet alapján a vállalkozás jótállásra köteles, amennyiben a termék a rendelet 1. számú mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkek valamelyikének minősül, illetve ha a felhasználó fogyasztónak minősül.

Jótállási idő:

 • a) 10 000 -100 000 Ft esetén 1 év
 • b) 100 001 - 250 000 Ft esetén 2 év,
 • c) 250 000 Ft felett 3 év.

8 napon belüli kötelező csere: 8 napon belül köteles a vállalkozás kicserélni a terméket, ha:

 • az első meghibásodás után kiderül, hogy a termék nem javítható,
 • ha a termék 30 napon belül nem javítható,
 • ha három javítás után ismét meghibásodik a termék.

Ha cserére nincs lehetőség, akkor 8 napon belül vissza kell fizetni a vételárat (kivétel: autó, elektromos kerékpár, quad, motorkerékpár, stb.) A vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb 15 napon belül elvégezze. Ha ez a 15 napot meghaladja, a fogyasztót tájékoztatni kell a kijavítás vagy a csere várható időtartamáról.

Jótállási jegy: A jótállási jegyet papír alapon és online formában is át lehet adni. El kell látni a vállalkozás bélyegzőlenyomatával és a vállalkozás képviseletében eljáró személy aláírásával, e-jótállási jegy esetén az elektronikus aláírással. A vállalkozás az e-jótállási jegy átadására legkésőbb a termék átadását vagy üzembe helyezését követő napon köteles.
Csomagolás megőrzése: A jótállásból eredő jogok érvényesítéshez nem feltétel, hogy a fogyasztó visszaszolgáltassa a cikk felbontott csomagolását.
Szakvélemény tartalmi elemei: Jogszabály rögzíti a szakvélemény kötelező tartalmi elemeit, pl. a fogyasztó kifogását, a vizsgálat módszereit és megállapításait indokolással ellátva, stb.
Hová fordulhatunk: A vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén, és a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál is kérhetünk javítást.

Real Time Web Analytics