HÍVJON MOST
+36 30 949 3316
Cart0Item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • üvegkép üvegkép

Egyedi kép

Gyors áttekintés

Változás (2018.decembertől):

Sokan nagyon kis méretű, telefonos képet töltenek fel. Ezt nem lehet szépen, ízlésesen elkészíteni üvegképként. Ezért először legyenek szívesek erre az emai címre elküldeni a fotót, vagy grafikát, utána rövidesen visszaigazolom, hogy tudom-e vállalni. Email: info@uvegkep.hu
Ha a válasz pozitív, akkor kérem adják le a megrendelést a megszokott módon, ahogy lentebb jelezve van.


Töltse fel kedvenc képét, mi elkészítjük. Családi fotó, kutya, Önnek tetsző festmény, vagy egy utazás képei. Megvalósítjuk elképzelését! A jó minőség elérése érdekében a kép felbontása lehetőleg 300dpi, vagy nagyobb legyen!


A feltöltés menete:
1. A "Saját kép feltöltés" táblázatban kattintson a "Fájl kiválasztása" gombra!
2. A számítógépén válassza ki a megfelelő képfájlt, majd Okézza le!
3. Írja be a kívánt mennyiséget! 
4. Kattintson a "Kosárba rak" gombon! A feltöltés addig tart, ameddig a böngésző át nem vált a következő oldalra. Ez függvénye az internetkapcsolat sebességének. Nagyobb méretű fájl esetében, kb. 1 perc.
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást! Ha kérdése, vagy műszaki problémája van, telefonáljon.

3 990 Ft

Elérhetőség: Vásárolható

Engedélyezett fájl formátumok: jpg,png,gif,eps,ai,pdf,jpeg,tif

Maximum kép szélesség: 10000 px.

Maximum kép magasság: 10000 px.

Bővebben a méretekről a termékleírásnál!

Ha nem lánccal szeretné a falra akasztani a képet, akkor ajánlom az átlátszó tükörrögzítő szettet. A kép sarkainál kell a falhoz erősíteni a műanyag alkatrészeket. Ezután beültetni. Akkor javasoljuk, ha végleges helyet szemelt ki a képnek. Bővebben a termék leírásnál.

* Kötelező kitölteni

3 990 Ft

Részletek

A festékréteget beleégetjük az üvegbe, ezáltal tartós, időtálló képet kapunk. Nem fólia, nem matrica! Az üveg réz szegéllyel és lánccal lesz ellátva, amennyiben megrendeli. A képek felbontása különböző, kérem nézze meg, hogy melyik méret felel meg Önnek az alábbiak közül. A mobiltelefonnal készített képek általában 21x30 cm, vagy 30x41 cm méretű üveget igényelnek. Ha festményt tölt fel, akkor változhat a méret.
Méret választék:

  • I. méret kategória - 12,5x30 ; 14x30 ; 16x30 ; 18x30 ; 21x30 ; 20x20 cm  (2mm vastagságú üveg)
  • II. méretkategória - 30x41 cm ; 30x30 cm  (3mm vastagságú üveg)

Fontos: Csak akkor tölthet fel festményt, ha a mű készítője legalább 70 éve elhalálozott, vagy a szerzőtől írásbeli engedélye van. Nem mindegyik grafika, vagy fotó mutat jól az üvegen, így mielőtt elkészítjük a képet, javaslatot teszünk az esetleges visszalépésre! Kérem, ne utaljon addig, amíg a kivitelezést meg nem beszéljük. Felhívjuk a figyelmet, hogy az új Fogyasztóvédelmi rendelet külön kezeli az egyedi, személyreszabott megrendeléseket az elállás vonatkozásában! Bővebben az ÁSZF menüpontban.
A teljesítéssel kapcsolatban email-t fog kapni. A határidők eltérhetnek az általánostól.

További információk

CSZ egyedi2
Kép mérete: 21 x 30 cm (2mm)

Termék címkék

Mások ezekkel a címkékkel látták el ezt a terméket:

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Részletes tudnivalók az üvegképekkel kapcsolatban:

Felhelyezés a falra: Fóliázva adjuk át a képet. A lánc felőli oldal néz előre, értelemszerűen a másik simul a falra! Eltérő kiszerelés esetén az elülső oldalt jelöljük. Természetesen a fóliát el kell távolítani.


Kiszerelés, felfüggesztés:
1. Az alapkiszerelés réz szegéllyel, lánccal és antikolt akasztó-idommal történik.
2. Átlátszó tükörrögzítő szett. (Tudnivalók: Igényel egy kis műszaki ismeretet. A négy tartó fület tiplik és csavar segítségével kell a falhoz erősíteni. Ezután a képet felülről becsúsztatni a sínbe. A két alsó fül tartja a képet, a két felső az oldalra történő elmozdulást akadályozza meg.) Modernebb képekhez, és ott ajánljuk, ahol végleges helyet szemeltek ki a számára, mivel falfúrással jár.


Tisztítás: A festék bele van égetve az üvegbe. Ajánlott mód a tisztításra, a puha rongy. A festékes oldala oldószerrel és súrolással, vagy karcolással megsérthető.
Kérem, úgy bánjon vele, mint egy festménnyel! Ne kapargassa, dörzsölje, fényezze a festékes oldalát. A láncot, ill. a felfüggesztést ne rángassa, ne feszegesse.

Real Time Web Analytics