24/7 +36 30 949 3316

0 termék

Általános Szerződési Feltételek (Á.Sz.F.)

Cégadatok:

Vállalkozás neve: Szőke László egyéni vállalkozó
Székhely: 1023 Budapest, Árpád Fejedelem útja 40-41.
Nyilvántartási szám: 5479943
Kibocsátó hatóság: Budapest II. kerületi Polgármesteri Hivatal Okmányiroda
Kamarai nyilvántartási szám: BU40879435
Adószám: 40879435-1-41
Statisztikai számjel: 40879435 4789 231 01
Bankszámla szám: 11701004-20179623
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75568/2014.
Képviselő: Szőke László
Telefon: 06 30 949 3316
Email:
info@uvegkep.hu

Ügyfélszolgálat:

Cím: 1023 Budapest, Árpád Fejedelem útja 40-41.
Rendelkezésre állás: hétfő-vasárnap, 8-18 h
Képviselő: Szőke László
Telefonos ügyfélszolgálat: (mobiltarifa) +36 30 949 3316
Skype: szokelaszlo
Elektronikus ügyfélszolgálat:  info@uvegkep.hu
Szerződés nyelve: magyar
Tárhely szolgáltató adatai: DiMa.hu Kft.
Cím: 4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.
Email: info@dima.hu
Telefon: 06-52-322-121

 

Tartalomjegyzék:

Adás-vételi szerződés
Termékek ára

Szállítási módok
Fizetési módok
Elállás joga
Adatvédelem
Szavatosság/jótállás
Szerzői jogok
Panaszkezelés


Az általános szerződési feltételek elfogadása:

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.


A megrendelés lépései:

1. Regisztráció
A webáruház oldalait bárki szabadon böngészheti. Vásárló lehet minden korlátlanul cselekvőképes természetes és jogi személy. A www.uvegkep.hu oldalon korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval vásárolhatnak, mint amit egyszer már megadtak, azaz regisztrálni csak egyszer kell. A regisztrációt a webáruház e-mailben visszaigazolja. A jelszót a regisztrált bármikor megváltoztathatja. A tagság feltétele, hogy a regisztrációt a Szolgáltató elfogadja. A tagság ingyenes. Vásárolni vendégként is lehet, amennyiben a látogató megadja a szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatait.

2. A bevásárlókosár használata
Kiválasztja az Ön által megvásárolni kívánt árut és rákattint a "Kosárba rak" gombra. Ezután bállíthatja a darabszámot, törölheti a tartalmat, a pénztárhoz fáradhat, vagy folytathatja tovább a vásárlást.

3. A megrendelés összeállítása
Ha több terméket kíván vásárolni, akkor a "Vásárlás folytatása" gombra kattintson, így visszakerül az előző oldalra. Elnavigálhat bármely más termékoldalra, a kosár tartalma megmarad.

4. Adatbeviteli hibák javítása
Önnek egészen a vásárlás végéig lehetősége van javításra, módosításra, a "Töröl", vagy "Szerkeszt" gombok igénybevételével. Az árakat is végig szemmel tudja követni.
5. A megrendelés elküldése

A pénztárnál ki kell választania, vagy meg kell adnia a Szállítási címet, amennyiben eltér a regisztrációban megadottól, a szállítási és fizetési módokat, és elfogadni az Általános Szerződési feltételeket. Ezután az "Elküld" gombbal véglegesíti a megrendelését.
6. A megrendelés visszaigazolása
A megrendelést haladéktalanul visszaigazoljuk.


 

Az adás-vételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja, adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra a Magyarországon hatályos törvények az irányadók. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

A megvásárolható termékek lényeges tulajdonságai:

A Webáruház antik és modern stílusú üveg-és kerámiaképeket forgalmaz. A termékek lényeges tulajdonságait, fotóit a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain. A termékek scannelve lettek, ezt töltöttük fel termékképnek. A fotók, magát a terméket ábrázolják, esetleg csekély mértékű színárnyalatbeli különbség adódhat.

A termékek ára:

1. A Webáruházban a termékek ára, minden esetben Áfa-val növelt bruttó ár és forintban értendő!
2. A terméklapon látható ár még nem tartalmazza a házhozszállítás költségét! A teljes végösszeget akkor fogja látni, ha kiválasztja a kívánt szállítási módot. Mielőtt a pénztárhoz érne, a rendszer el tud végezni egy előzetes kalkulációt, amennyiben beírja az irányítószámát.
3. Az akciós termékek esetében a terméklapon mindig megjelenik az akciós ár és az akció időtartama.

Szállítás:

1. A postára adás ideje a termék bemutató oldalán olvasható.
2. A kívánt szállítási módot a vásárló a pénztárban kiválasztja.
    a. Személyes átvétel (ingyenes)
    b. MPL üzleti csomag, törékenyként, utánvétellel (2530,- Ft-tól) Átlagos kiszállítási idő: 1-3 munkanap.
    c. Futárszolgálat törékenyként, előre fizetés után (2180,- Ft-tól) Átlagos kiszállítási idő: 1-3 munkanap.
    d. Foxpost Csomagterminál (új) (499,- Ft) Átlagos kiszállítási idő: 3-5 munkanap.
    e. Foxpost házhozszállítás törékenyként (1280,- Ft) Teljesítés: 3-5 munkanap
    f.  Foxpost házhoz, törékenyként, utánvétellel (1470,- Ft) 3-5 munkanap

3. A termékek szállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
4. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.

Lehetséges fizetési módok:

1. Személyesen, készpénzben, az áru átvételével egyidejűen.
2. Banki átutalással, a megadott számlaszámra.
3. paypalPayPal (A legelterjedtebb online fizetési mód. Amennyiben nincs PayPal fiókja, hitelkártyájával akkor is tud fizetni, biztonságos PayPal szerveren keresztül.)
4. BarionBarion Payment (Népszerű, biztonságos on-line fizetési mód, a Barion szerverén keresztül. Hitelkártya, mobilfizetés elfogadás)

A hitelkártyás fizetés a webáruháztól független szervereken zajlik (PayPal, Barion), így semmilyen kártyaadat nem kerül nálunk tárolásra!!! Csak a tranzakció végeredményéről kapunk visszacsatolást. (sikeres v. sikertelen)


Elállási jog:

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Elállási jogát gyakorolhatja a megrendelés elküldése és a szállítás között is.

Az elállási/felmondási határidő, attól a naptól számított 14. nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy, a terméket átveszi.

Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:
Szőke László e.v.
Cím: 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 40-41.
Telefon: +36 30 949 3316
Email: info@uvegkep.hu

Ön internetes oldalunkon is
http://uvegkep.hu/elallas/  (katt ide!)
kitöltheti az elállási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek. Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte. A kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát

a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;

b) olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;

c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

f) olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;

g) olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított harmincadik napot követően kerül sor;

h) olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;

i) lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;

j) hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;

k) nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;

l) lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;

m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

(2) Az (1) bekezdés h) pontjában meghatározott esetben a 20. § szerinti jog a fogyasztó által kifejezetten kért szolgáltatásokon és a karbantartás vagy a javítás elvégzéséhez felhasznált cserealkatrészeken felül kínált szolgáltatásokra vagy termékekre kiterjed.


Adatvédelem:

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75568/2014.

A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a Magento rendszerben működő webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a webáruház oldalán. Az üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését. Az üzemeletető elkötelezett a webáruház szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

Adatkezelési alapelvek

Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;
  • A Strasbourgban, 1981. január 28-án kelt, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló, az 1998. évi VI. törvénnyel kihirdetett Egyezmény;
  • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
  • A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény
  • 2011. évi CXII. törvényaz információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról     ( Infotv.) Katt ide!

A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul.  A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt  a felhasználóiról. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a webáruházban a rendelés csak regisztráció után adható le. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybe-vevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A webáruházban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett webáruházra vonatkozik. 

A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése, az adatkezelés célja:

Az adatmentésnek csak és kizárólag technikai jellegű célja van, mely a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen.  A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik. A kért adatok csupán a megrendelés teljesítéséhez szükségesek.

Vásárló regisztráció:

Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webáruházban, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adni a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a vásárló számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vásárló köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vásárló egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vásárló adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeltető a vásárló kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból. 


 Vélemény írása:

Az egyes termékekkel kapcsolatos vélemények írásához mindig szükséges a regisztráció, további adatot nem szükséges megadni.

Kapcsolat, jogorvoslat:

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja jelen oldal tetején. Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint járhat el. Jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat.

Szavatosság/jótállás:

A 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet az irányadó. (Bővebben)

A szerzői jogok:

Az érvényes magyar és nemzetközi jog szerint egy festmény a szerző halála után 70 évvel válik közkinccsé. (Pl.: 1939-ben elhunyt festő műve: 2010 01.01.>) Amennyiben kedvenc festményét szeretné velünk elkészíttetni, akkor ezt figyelembe kell vennie!

Panasz esetén:

Az alábbi szervezetekhez és testületekhez lehet fordulni:

Budapesti Békéltető Testület (Katt ide!)

Európai Bizottság online békéltető honlapja. (Katt ide!)  Itt egy regisztráció után adhatja elő a panaszát.

 

Alkalmazott jogszabályok:

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól";
2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről;
19/2014. (IV. 29.) NGM;

© Szőke László
Az Á.Sz.F.  másolása és más weblapon történő felhasználása nem megengedett!!

print Az Á.F.Sz. letölthető és kinyomtatható innen! (Katt!)

Real Time Web Analytics